Etätyön tilannekuva 360°

Uudessa normaalissa etätyön osuus tulee osittain säilymään ja tietotyötä tekevät organisaatiot tulevat siirtymään työnteossa hybridimalliin, jossa työ jakautuu virtuaalisen ja fyysisen ympäristön hajautettuun yhdistelmään.

Yrityksillä  tulee olla valmiudet tarjota monipuolisia työskentelymahdollisuuksia. Etätyön tai hybridityön mahdollisuus on jo nyt kilpailuvaltti, kun yritykset etsivät uusia työntekijöitä ja asiantuntijoita.

Kaipaatko apua organisaatiosi etätyön tehostamiseen tai toivotko, että voisit auttaa henkilökuntaasi jaksamaan sekä viihtymään paremmin myös etätöissä? Palvelumme tarjoaa ratkaisut tietotyötä tekeville organisaatioille.

Etätyöstä hybridityöhön -palvelu luo kilpailuetua

Etätyöstä hybridityöhön -palvelun avulla luotte kilpailuetua ja mitattavaa hyötyä, kun työn tuottavuus kasvaa organisaatiollenne parhaiten sopivilla hybridityön toimintamalleilla ja työvälineillä. Selkeitä kustannussäästöjä saadaan, kun hybridimalli mahdollistaa mm. toimitilakustannusten, työmatkakulujen ja palaveriaikojen puolittamisen. Työssä jaksaminen, viihtyminen ja työtyytyväisyys kasvaa ja organisaation tietoturva paranee. Palvelu auttaa myös parantamaan työnantajamielikuvaa, sillä tutkitusti merkittävä osa työntekijöistä ei edes harkitse työnantajaa, joka ei tarjoa mahdollisuutta tehdä töitä edes osittain etänä.

Tilannekuva 360° – näin lähdemme liikkeelle

Hybridityömalliin siirtyminen aloitetaan Tilannekuva 360° -palvelulla, jonka avulla saadaan organisaationne päätöksentekijöiden sekä asiantuntijoidemme yhteinen käsitys organisaationne etätyön tilanteesta, haasteista ja tavoitteista. Näin varmistamme, mitä hyötyjä voitte saada palvelustamme, sekä mistä löytyy organisaationne parhaan takaisinmaksuajan tarjoavat kehittämiskohteet.

Viiden työpajan kokonaisuudella saat organisaatiosi etätyön tilannekuvan nopeimmillaan viikossa.

 

Kohti Hybrityömallia

Tilannekuva 360° -palvelun pohjalta laadittava Road Map kuvaa muutokseen tarvittavat toimenpiteet ja antaa selkeän aikataulutetun toimintasuunnitelman. Tilannekuva 360° antaa organisaatiolle suuntaviivat edetä seuraaviin vaiheisiin, kohti hybrityömallia.

Tutustu tarkemmin hybridityöhön blogissamme!

 

 

 

 

Asiantuntijatiimi käytössäsi

Etätyön tilannekuva 360° -palvelussa käytössänne kokenut asiantuntijatiimimme.

Mika Rohula

Mikalla on yli 20 vuoden ja 70 projektin kokemus liiketoiminnan digitalisoinnista ja liiketoimintaprosessien sekä toimintamallien kehittämisestä. Hän on erikoistunut muutoshankkeisiin, joissa pääpaino on toimintamallien modernisoinnissa ja digitaalisessa transformaatiossa. Mika on harjaantunut virtuualityöpajojen fasilitaattori ja osaa hyödyntää uusia digitaalisia ratkaisuja arjen haasteissa.

 

 

Matti Timonen

Matti on toiminut yli 20 vuotta tietohallinnon johtotehtävissä.  Hänellä on pitkä kokemus tietohallinon ja tietoturvallisuuden kehittämisestä ja uusien toimintatapojen jalkauttamisesta. Matin erikoisalaa on erilaisten hallintamallien kehittäminen ja tuotteistaminen. Lisäksi hänellä on vahvaa kokemusta mm. myynnistä, projektijohtamisesta, IT-sopimuksista ja sidosryhmähallinnasta.

 

 

Ota yhteyttä!